در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)
در نتیجه افرادی که دارای دندانهای برجسته هستند، بهتر است از این روش استفاده نکنند.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
ارتباط با بیمار: دندانپزشکی با ارتباط خوب و فضای مطب راحت.
عدم نیاز به مواد فلزی: در ترمیمهای ایجاد شده با استفاده از کامپوزیت، نیاز به استفاده از مواد فلزی مانند آمالگام وجود ندارد.
این مرحله شامل فرم دهی به کامپوزیت برای طبیعی بنظر رسیدن و سپس پولیش کردن است تا سطحی صاف و زیبا برای دندان ایجاد شود.
سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت میشود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.
اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
اما اگر به دنبال رفع عیوب اضافی مانند برطرف کردن شکستگیهای کوچک و ترکهای دندان هستید، کامپوزیت دندان ممکن است گزینه مناسبتری برای شما باشد.
آیا باندینگ کامپوزیت می تواند فاصله دندان های جلو را ببندد؟
کامپوزیت دندان نه تنها امکان ترمیم آسان و با حفظ ساختار طبیعی دندانها را فراهم میکند بلکه میتواند در افزایش اعتماد به نفس و راحتی در طول زندگی روزمره فرد نیز مؤثر باشد.
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
بهترین نوع و برند کامپوزیت دندان، ساخت کشورهای ژاپن، آمریکا و سوئیس هستند.
کامپوزیت شرایط کامپوزیت دندان دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.